MANTENIMENT INFORMÀTIC BARCELONA

Tancra System és una empresa de manteniment informàtic a Barcelona amb més de 10 anys d’experiència en el sector.

Oferim un servei de manteniment informàtic a Barcelona orientat al client. Això vol dir que, tots els nostres processos de treball es desenvolupen i es revisen amb l’objectiu d’oferir un manteniment informàtic a les empreses d’excel·lent qualitat.

L’àmplia experiència de Tancra Systems, prestant serveis de manteniment d’ordinadors a Barcelona, ens permet garantir un servei eficaç i eficient, amb una optimització dels seus equips informàtics i la resolució d’incidències en el termini més curt de temps possible.

MANTENIMENT INFORMÀTIC A BARCELONA: CARACTERÍSTIQUES

OUTSOURCING
INFORMÀTIC

Més de 10 anys en el sector informàtic proporcionant a les empreses serveis de manteniment informàtic.

SERVEI
INTEGRAL

Oferim un servei integral que treballa tant la prevenció de problemes com la solució immediata dels mateixos.

MANAGER IT
EXCLUSIU

Tots els clients de Tancra Systems tenen un Manager IT Exclusiu que atendrà sempre les qüestions informàtiques de l'empresa.

AUDITORIA
GRATUÏTA

En Tancra Systems vam realitzar una Auditoria Informàtica Gratuïta a tots els clients només començar a treballar amb ells.

CÒPIES DE
SEGURETAT

Les dades dels nostres clients estan sempre protegits gràcies a les nostres Còpies de Seguretat Online.

PLANS
PERSONALITZATS

Oferim 3 plans: Remot, Standard i Premium. A més oferim Plans Personalitzats.

GARANTIA PER
ESCRIT

Tots els nostres serveis de manteniment informàtic estan avalats per una Garantia Escrita.

Aquestes característiques proporcionen beneficis de gran valor per a qualsevol empresa que necessiti contractar un servei de manteniment informàtic a Barcelona.

OUTSOURCING INFORMÀTIC

La tecnologia informàtica constitueix l’eix vertebrador de totes les empreses. De fet, poques empreses poden subsistir, avui dia, d’esquena a aquesta realitat.

Comptar amb un personal qualificat i amb experiència per solucionar incidències informàtiques és imprescindible, però això no obliga a haver de posar en marxa un departament d’informàtica. L’empresa pot externalitzar aquest servei, contractant el manteniment informàtic a Tancra Systems, per garantir el bon funcionament del seu equip informàtic i estalviar-se, d’aquesta manera, bastants recursos.

Tancra Systems és una empresa que ofereix solucions digitals integrals amb més de 10 anys d’experiència en el manteniment informàtic de petites i mitjanes empreses de Barcelona.

Els nostres serveis integrals de Manteniment informàtic inclouen:

Manteniment Informàtic Barcelona, manteniment informatic
 • Consultoria tecnològica.
 • Assistència remota i presencial.
 • Configuració i gestió de xarxes.
 • Monitorització de Sistemes.
 • Administració de Servidors.

MANTENIMENT INFORMÀTIC INTEGRAL

Des del primer dia, cada client de Tancra Systems té el seu Manager IT. L’Manager IT és el especialisa informàtic de Tancra Systems que treballarà per la seva empresa.

Cada empresa té assignat un Manager IT que serà sempre el seu interlocutor per a tots els serveis de manteniment informàtic.

Funcions del Manager IT

 • Responsable dels serveis preventius de monitorització d’equips.
 • Suport de serveis reactius: atenció a incidències i solució de problemes.
 • Atenció en remot i presencial.
 • Interlocutor davant d’altres proveïdors.
 • Coordinador de l’àrea d’informàtica de l’empresa.
 • Consultor tecnològic.
 • Altres tasques de manteniment informàtic: còpies de seguretat, gestió de dades, polítiques de seguretat.
Manteniment Informàtic

El Manager IT es converteix en un membre més de l’empresa, sense que el client hagi d’assumir els costos que comporta la contractació d’un especialista d’aquestes característiques per part de l’empresa.

Tenir sempre el mateix interlocutor per a l'àrea d'informàtica:

manteniment informatic, Manteniment Ordinadors
 • Facilita la comunicació entre les dues parts.
 • Agilitza els processos.
 • Enforteix l’àrea informàtica de l’empresa que contracta els nostres serveis.
 • Referma la confiança per ambdues parts.
 • Incrementa la productivitat dels nostres clients.

AUDITORIA INFORMÀTICA GRATUÏTA

En contractar els nostres serveis, Tancra Systems realitza una auditoria Informàtica gratuïta dels ordinadors de l’empresa que inclou un diagnòstic de l’estat de l’equip informàtic i una proposta per a solucionar els problemes existents i d’actuacions futures.

manteniment informàtic, Manteniment Ordinadors Barcelona

L'auditoria informàtica inclou:

 • Còpies de seguretat.
 • Gestió de Dades.
 • Polítiques de Seguretat.
 • Polítiques de Recuperació de Desastres.

CÒPIES DE SEGURETAT EN LÍNIA

Realitzem Còpies de Seguretat Online de tots els fitxers per protegir les dades dels nostres clients davant possibles accidents (incendis i altres catàstrofes) i robatoris de l’equip informàtic.

La còpia de seguretat Online s’allotja en els servidors de Tancra Systems ubicats a Barcelona; D’aquesta manera, en cas de necessitat, la recuperació de dades és instantània.

Realitzem diàriament una còpia de seguretat en línia i supervisem, també diàriament, la seva integritat.

PLANS DE MANTENIMENT INFORMÀTIC

Aquests són els plans que oferim als nostres clients.

A més, també oferim solucions a la carta amb els nostres Plans Personalitzats. Aquests s’elaboren a petició del client i s’adapten a les necessitats i situacions concretes de cada empresa.

REMOTO STANDARD PREMIUM
Reparació remota il·limitada
Suport i assessorament telefònic i per email il·limitat
Tarifes per a Assistència Presencial Reducida Sin Cargo Sin Cargo
Assistència Tècnica presencial il·limitada en menys de… 48 horas 24 horas
Monitorització en temps real de servidors i ordinadors
Comptes de correu Exchange per a cada ordinador.
Posada a punt inicial de tots els seus ordinadors
Auditoria dels seus equips informàtics
Revisions preventives periòdiques dels equips informàtics
Espai gratuït per a la seva còpia de seguretat en línia
Monitorització còpia de seguretat
Opció a realitzar manteniment fora d’horari d’oficina.
+ INFO + INFO + INFO

DESCRIPCIÓ DELS PLANS DE MANTENIMENT INFORMÀTIC

Sempre que ho demani el client, el Manager IT es connectarà en remot a qualsevol ordinador de l’empresa del client per resoldre dubtes, solucionar qualsevol incidència i garantir el bon funcionament dels equips informàtics dels nostres clients.

Els nostres clients reben en tot moment atenció telefònica i per correu electrònic sense límits per a realitzar les consultes que necessitin sobre els equips o programes informàtics que utilitzi.

Els plans Standard i Premium inclouen el desplaçament a l’empresa il·limitat i sense cap cost per al client, sempre que l’ocasió ho requereixi.
Cada vegada que l’ocasió ho requereixi, el Manager IT es desplaçarà a les instal·lacions del client per solucionar les incidències en un termini inferior a 24 hores. o 48h., segons el pla contractat, sense cap cost per al client. Així mateix, el Manager IT també es desplaçarà a l’empresa del client, després d’concertar una cita prèvia, si des del nostre departament de monitoratge o de prevenció es recomana una determinada acció in-situ per al correcte funcionament de l’equip informàtic.
El servei de manteniment informàtic de Tancra Systems examina els paràmetres més rellevants dels sistemes informàtics dels clients per garantir el bon funcionament de tots els equips, segons les especificacions de cada fabricant. Qualsevol anomalia detectada serà informada immediatament al client amb l’objectiu d’eradicar-amb la major agilitat de temps possible.
El nostre servei de Comptes de Correu Exchange permet als nostres clients disposar d’un dels sistemes més avançats de correu, que inclou prestacions com: la sincronització d’agenda, contactes, correus electrònics en tots els dispositius (ordinador de taula, tauleta, portàtil i mòbil) de forma automàtica.
El nostre servei de Posada a Punt Inicial consisteix en la revisió de cada un dels ordinadors dels nostres clients i la seva optimització perquè ofereixin el millor rendiment.
El contracte del nostre servei de manteniment informàtic inclou la realització d’una Auditoria gratuïta del sistema i equips informàtics del cliente.La Auditoria inclou:

•La revisió de les polítiques de seguretat i d’accés a les dades per part dels usuaris. • La comprovació de la política de còpia de seguretat i protecció de dades que utilitza el client.

El nostre Manteniment d’Ordinadors inclou els Serveis Preventius per evitar avaries i incidències en el futur.
El Servei Preventiu es realitza de forma periòdica pel Manager IT de Tancra Systems.

Aquest servei inclou la instal·lació i configuració d’un sistema de còpia de seguretat en línia en els equips del client, la realització de les còpies de seguretat online i l’espai gratuït en els servidors de Tancra Systemas per emmagatzemar les còpies de seguretat. Els nostres servidors estan ubicats a Barcelona, perquè en cas de necessitat el client pugui recuperar les dades físicament en un breu termini de temps.
El Manager IT de Tancra Systems comprova diàriament la coreecta realització de les còpies de seguretat de cada un dels seus clients, verificant que les còpies s’estan duent a terme segons els paràmetres prèviament especificats.
Gràcies a aquesta servei exclusiu, que ofereix el Pla Premium, els nostres clients podran realitzar determinades tasques de manteniment dels ordinadors de l’empresa fora dels horaris de treball habituals, per no interrompre el funcionament normal de l’empresa.

GARANTIA PER ESCRIT

A més del nostre compromís amb el client i els més de 10 anys d’experiència, oferim la garantia escrita per cadascun dels nostres serveis.

ALTRES SERVEIS INFORMÀTICS I DE MÀRQUETING DIGITAL

manteniment informatic Barcelona

MANTENIMENT INFORMÀTIC

manteniment informàtic Barcelona

CORREU
EXCHANGE

manteniment informatic Barcelona

TELETREBALL

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)