Manteniment informàtic Reparació ordinadors Posicionament Disseny pàgines web Correu Exchange Adwords

  93 604 20 74
  623 399 031

Nosaltres

Nosaltres 1

La missió

Destinats a brindar un servei d'excel·lència, amb l'objectiu d'optimitzar les gestions informàtiques i web dels nostres clients, anticipant les seves necessitats, i deixant-nos ser un aliat estratègic, per millorar la productivitat i rendibilitat dels seus negocis; aprofitant les oportunitats del mercat en el món digital. Satisfer amb rapidesa, cortesia i interès les solucions que els distingiran en el mercat i proporcionant els serveis informàtics més eficients i innovadors.
 

La visió

Consolidar-nos com l'empresa de referència per assistir a nous emprenedors i grans empreses en l'assistència informàtica del seu negoci per al suport i reparació d'ordinadors. Alhora que, basats en la innovació, qualitat i servei al client; obrim les portes per a la seva inclusió i èxit en l'ambient web, a través del màrqueting digital; superant les exceptivas dels nostres clients.

La història

De la mà del nostre gerent general Carlos Pereira, TANCRA Systems va sorgir fa més de 10 anys, quan a sol·licitud del seu excel·lent rendiment, qualitat i orientació exclusiva a la satisfacció del client; començar a realitzar de manera independent, la feina que ja havia proveït a altres companyies. No pas molt abans que decidís formar la seva pròpia empresa, portant com a estendard dels valors que l'havien fet ressaltar en el mercat laboral.

Amb un profund compromís a l'excel·lència en l'atenció i servei, va formar un grup de talentosos col·laboradors que amb els seus coneixements i àmplia experiència en el camp, s'esforcen cada dia per brindar als clients els més alts estàndards de resposta i conformitat.

A partir de les oportunitats que se succeeixen en el creixent món de l'àmbit digital, és que en el 2008, decideix no només orientar-se al manteniment i suport informàtic, sinó oferir un nou servei que ajudi als seus clients a ampliar el seu negoci, ja sigui personal o empresarial, permetent que creixin en l'ambient virtual. Proporcionant l'oportunitat de donar-se a conèixer mundialment a través d'internet i sent el millor aliat al moment d'aconseguir un creixement sostingut del seu negoci; en incloure la gestió de presència web i campanyes de màrqueting on-line.
 

Valors institucionals (Valors corporatius)

· Qualitat

· Excel·lència

· Respecte

· Lleialtat

· Proactivitat

· Honestedat

· Ètica

· Compromís

· Flexibilitat
 

Per què triar-nos

Cada dia sumem experiència, innovació, coneixement i major creativitat. Brindant un servei únic, orientat a la satisfacció dels nostres clients, amb un tracte humanitzat i honest. Per què busquem ser més que un proveïdor, sinó un aliat estratègic en l'èxit del negoci de tots els nostres clients. No facilitem estratègies, aportem solucions.