Nosaltres

Nosotros 1

La missió

Destinats a brindar un servei d’excel·lència, amb l’objectiu d’optimitzar les gestions informàtiques i web dels nostres clients, anticipant les seves necessitats, i deixant-nos ser un aliat estratègic, per millorar la productivitat i rendibilitat dels seus negocis; aprofitant les oportunitats del mercat en el món digital. Satisfer amb rapidesa, cortesia i interès les solucions que els distingiran en el mercat i proporcionant els serveis informàtics més eficients i innovadors.

La visió

Consolidar-nos com l’empresa de referència per assistir a nous emprenedors i grans empreses en l’assistència informàtica del seu negoci per al suport i manteniment informàtic. Alhora que, basats en la innovació, qualitat i servei al client; obrim les portes per a la seva inclusió i èxit en l’ambient web, a través del màrqueting digital; superant les exceptivas dels nostres clients.

nosotros-2

La història

De la mà del nostre gerent general Carlos Pereira, TANCRA Systems va sorgir fa més de 10 anys, quan a sol·licitud del seu excel·lent rendiment, qualitat i orientació exclusiva a la satisfacció del client; començar a realitzar de manera independent, la feina que ja havia proveït a altres companyies. No pas molt abans que decidís formar la seva pròpia empresa, portant com a estendard dels valors que l’havien fet ressaltar en el mercat laboral.

Amb un profund compromís a l’excel·lència en l’atenció i servei, va formar un grup de talentosos col·laboradors que amb els seus coneixements i àmplia experiència en el camp, s’esforcen cada dia per brindar als clients els més alts estàndards de resposta i conformitat.

A partir de les oportunitats que se succeeixen en el creixent món de l’àmbit digital, és que en el 2008, decideix no només orientar-se al manteniment i suport informàtic, sinó oferir un nou servei que ajudi als seus clients a ampliar el seu negoci, ja sigui personal o empresarial, permetent que creixin en l’ambient virtual. Proporcionant l’oportunitat de donar-se a conèixer mundialment a través d’internet i sent el millor aliat al moment d’aconseguir un creixement sostingut del seu negoci; en incloure la gestió de presència web i campanyes de màrqueting on-line.

Valors institucionals (Valors corporatius)

Qualitat

· Excel·lència

· Respecte

· Lleialtat

· Proactivitat

· Honestedat

· Ètica

· Compromís

· Flexibilitat

Per què triar-nos

Cada dia sumem experiència, innovació, coneixement i major creativitat. Brindant un servei únic, orientat a la satisfacció dels nostres clients, amb un tracte humanitzat i honest. Per què busquem ser més que un proveïdor, sinó un aliat estratègic en l’èxit del negoci de tots els nostres clients. No facilitem estratègies, aportem solucions.

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 5 Promedio: 3)