Avís legal

D’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:

Prestar-o lliurar-li el servei o producte contractat, i informar sobre els productes o serveis publicats a la nostra web

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i els tractarem en base a el seu consentiment o execució d’un contracte.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat ia retirar el consentiment prestat, per a això podrà enviar un correu electrònic a: [email protected]
A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable: Tancra Systems SL, B65586828, Passatge de la Concepció 2 5º 1ª 08008 Barcelona – España, 902.013.759

CONSENTIMENT

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixos com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat o lliurar-li el producte adquirit. A continuació, pot acceptar les finalitats que cregui convenients marcant la seva casella corresponent i clicant al botó ACCEPTAR, tingui en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per a poder-li prestar el servei, en el cas de NO marcar aquestes caselles, no es podrà prestar / lliurar el servei / producte associat.

[_] Prestació del servei contractat (Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat marqui aquesta casella)

[_] Enviament del producte adquirit (Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat marqui aquesta casella)

[_] Enviament d’ofertes de productes i serveis del seu interès (Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat marqui aquesta casella)

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)