Manteniment informàtic Reparació ordinadors Posicionament Disseny pàgines web Correu Exchange Adwords

  93 604 20 74
  623 399 031

Avís legal

D'acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l'informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:

Prestar-o lliurar-li el servei o producte contractat, i informar sobre els productes o serveis publicats a la nostra web

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat, o durant 1 any a partir de l'última confirmació d'interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L'empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i els tractarem en base a el seu consentiment o execució d'un contracte.

Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat ia retirar el consentiment prestat, per a això podrà enviar un correu electrònic a: [email protected]
A més, l'interessat pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable: Tancra Systems SL, B65586828, Passatge de la Concepció 2 5º 1ª 08008 Barcelona - España, 902.013.759

CONSENTIMENT

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixos com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat o lliurar-li el producte adquirit. A continuació, pot acceptar les finalitats que cregui convenients marcant la seva casella corresponent i clicant al botó ACCEPTAR, tingui en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per a poder-li prestar el servei, en el cas de NO marcar aquestes caselles, no es podrà prestar / lliurar el servei / producte associat.

[_] Prestació del servei contractat (Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat marqui aquesta casella)

[_] Enviament del producte adquirit (Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat marqui aquesta casella)

[_] Enviament d'ofertes de productes i serveis del seu interès (Si accepta el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat marqui aquesta casella)