RGPD

D’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i / o serveis . Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal i els tractarem en base a l’execució d’un contracte o per obligació legal .

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat.

Per a això podrà enviar un correu electrònic a: [email protected] o dirigir un escrit a Tancra Systems S.L. Passatge de la Concepció 2 5º 1ª 08008 Barcelona – España

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives:
Tancra Systems S.L., B65586828, Passatge de la Concepció 2 5º 1ª 08008 Barcelona – España, 902.013.759

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)