Manteniment informàtic Reparació ordinadors Posicionament Disseny pàgines web Correu Exchange Adwords

Manteniment informàtic Reparació ordinadors Posicionament Disseny pàgines web Correu Exchange Adwords

  902 013 759

RGPD

RGPD

D'acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l'informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i / o serveis . Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal i els tractarem en base a l'execució d'un contracte o per obligació legal .

Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat.

Per a això podrà enviar un correu electrònic a: [email protected] o dirigir un escrit a Tancra Systems S.L. Rambla de Catalunya Núm 38 Planta 8-08.007 - Barcelona - BARCELONA

A més, l'interessat pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives:
Tancra Systems S.L., B65586828, Rambla de Catalunya Nº 38 Planta 8-08.007 - Barcelona - BARCELONA, 902.013.759