Política de Privacitat

AVÍS LEGAL: En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’ empresa:

Nom empresa: Tancra Systems
Raó social: Tancra Systems S.L.
NIF: B65586828
Direcció: Passatge de la Concepció 2 5º 1ª 08008 Barcelona – España
Telèfon: 902013759
E-mail: [email protected]

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB. Aquí ha de descriure la finalitat o activitat del web o de l’empresa. Preus dels productes o serveis que s’ofereixen a través del web, amb indicació dels impostos i despeses d’enviament.

El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.tancra.com

LEGISLACIÓ. Amb caràcter general les relacions entre B65586828 (Tancra Systems) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS. L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Tancra Systems S.L. (Tancra Systems) o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial. Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Tancra Systems S.L. (Tancra Systems) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Tancra Systems S.L. (Tancra Systems).

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS). Tancra Systems S.L. (Tancra Systems) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

Tancra Systems S.L. (Tancra Systems) no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Tancra Systems S.L. (Tancra Systems). La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de Tancra Systems S.L. (Tancra Systems) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 0 Promedio: 0)