REPARACIÓ ORDINADORS BARCELONA

Tancra Systems és una empresa de serveis informàtics amb més de 10 anys d’experiència en reparació d’ordinadors a Barcelona i més de 10.000 clients atesos durant tot aquest temps.

Oferim un servei integral que abasta des del desplaçament a l’empresa del client per realitzar un diagnòstic del problema, la recollida dels ordinadors o la reparació in-situ, fins al lliurament dels ordinadors i la posada en funcionament dels mateixos a l’oficina del client.

El nostre servei de reparació d’ordinadors es caracteritza per la formació contínua dels nostres experts informàtics que combina la innovació i l’experiència professional, per oferir les solucions que millor s’adaptin a les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients.

La reparació d’ordinadors és la nostra especialitat i garantim un servei amb els màxims estàndards de qualitat a cadascun dels nostres clients.

REPARACIÓ D'ORDINADORS:
CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRE SERVEI

INNOVACIÓ I EXPERIÈNCIA

El coneixement dels nostres especialistes és fruit de l'experiència i de l'aposta de Tancra Systems per la innovació.

MANAGER IT EXCLUSIU

Tots els clients de Tancra Systems tenen un Manager IT Exclusiu que repararà els ordinadors de l'empresa.

ASSESSORIA DE QUALITAT

Oferim una assessoria totalment imparcial, ja que en Trancra Systems no som distribuïdors de cap marca.

RECOLLIDA
GRATUÏTA

La recollida i lliurament d'ordinadors és totalment gratuïta, és a dir sense cap càrrec per als clients de Tancra Systems.

MANTENIMENT INFORMÀTIC

També és possible gaudir d'un pla de manteniment informàtic tot l'any, contractant qualsevol dels nostres plans.

GARANTIA PER ESCRIT

Oferim una Garantia per Escrit de totes les reparacions d'ordinadors que realitzem a Tancra Systems.

REPARACIONS FREQÜENTS

La lentitud de l'ordinador, la configuració de correu, neteja de virus ... són algunes de les reparacions més habituals.

INNOVACIÓ I EXPERIÈNCIA

El sistema de treball de Tancra Systems està basat en una filosofia orientada a la innovació. Els nostres experts informàtics investiguen i testegen els últims avenços tecnològics en matèria informàtica per oferir les solucions que millor s’adaptin a les necessitats específiques dels nostres clients, que majoritàriament estan constituïts per empreses petites i mitjanes de Barcelona.

La nostra inversió contínua en matèria d’innovació, juntament amb l’experiència acumulada dels nostres experts informàtics, amb més de 10 anys dedicats a la reparació d’ordinadors a Barcelona, ens converteix en líders en la implantació de solucions informàtiques.

MANAGER IT EXCLUSIU PER A CADA CLIENT

Des del moment en què una empresa contracta el nostre servei de reparació d’ordinadors, té assignat un especialista informàtic que serà el Manager IT d’aquesta empresa.

El Manager IT atendrà totes les necessitats d’aquesta empresa, tant per a la reparació d’ordinadors informàtics, com per a l’assessoria en cas necessitat de substitució o ampliació de l’equipament informàtic.

Cadascun dels nostres clients té assignat un Manager IT. Aquest es converteix en l’únic interlocutor amb el client, facilitant d’aquesta manera la comunicació i la resolució d’incidències, agilitzant els processos de treball i millorant, en definitiva, la qualitat del nostre servei.

Funcions del Manager IT

 • Es desplaça a l’empresa que ha sol·licitat la reparació dels seus ordinadors.
 • Realitza el diagnòstic i sospesa la possibilitat de realitzar la reparació in-situ (a les instal·lacions del client) o traslladar l’equip informàtic que hagi d’arreglar als tallers de Tancra Systems.
 • Lliurament i instal·lació de l’ordinador o ordinadors reparatsComprova el correcte funcionament de l’ordinador reparat.
 • Ofereix un informe dels treballs realitzats.
 • Atén a qualsevol consulta sobre la reparació de l’ordinador realitzada perquè el client estigui informat i comprengui les accions realitzades.
 • Realitza les recomanacions oportunes per millorar la cura i bon funcionament de l’equipament informàtic.
reparacion ordenadores barcelona
En definitiva, el Manager IT ofereix un servei de reparació d’ordinadors a domicili perquè qualsevol incidència es resolgui amb la major celeritat possible i, d’aquesta manera, els treballadors de l’empresa puguin recuperar els ordinadors espatllats en perfectes condicions en el termini més curt de temps possible.

ASSESSORIA IMPARCIAL

No som distribuïdors oficials de cap marca de productes informàtics. Això ens permet oferir una assessoria totalment imparcial, en què el nostre objectiu és oferir la millor solució al client.

Quan una empresa de serveis informàtics és distribuïdora oficial d’alguna marca de productes informàtics, inevitablement tendeix a recomanar aquesta marca.

En Tancra Systems no som distribuïdors de cap marca com a garantia d’imparcialitat en l’assessoria i recomanacions de productes informàtics que puguin necessitar els nostres clients.

RECOLLIDA I LLIURAMENT GRATUÏT

El nostre servei de Reparació d’Ordinadors inclou la recollida i lliurament dels equips informàtics totalment gratuïta.

Des del moment que un dels nostres clients de Barcelona detecta que qualsevol ordinador del seu parc informàtic deixa de funcionar, un especialista de Tancra Systems, el Manager IT, es desplaça a l’empresa per realitzar un diagnòstic in-situ i avaluar la gravetat del problema.

Un cop realitzada aquesta avaluació inicial, es procedeix a la reparació de l’ordinador a les oficines del client o es procedeix a la recollida de l’ordinador per reparar en els tallers de Tancra Systems. Tant la recollida inicial com la posterior lliurament es porta a terme sense cap cost per al client.

Un cop el problema ha estat solucionat, el Manager IT s’encarrega del lliurament i instal·lació dels ordinadors reparats, així com de la comprovació del correcte funcionament dels mateixos.

En el cas que el client ho requereixi, podem procedir a la reparació dels ordinadors fora de l’horari d’oficina per afavorir el funcionament normal de l’empresa.

Resum dels beneficis del nostre servei de Reparació d'Ordinadors a Barcelona:

reparacion ordenadores barcelona
 • Recollida i lliurament gratuït.
 • Assignació d’un Manager IT que sempre atén al client.
 • Diagnòstic i reparació pel Manager IT.
 • Instal·lació i comprovació del correcte funcionament dels ordinadors, un cop reparats.
 • Realització d’un informe i explicacions sobre les accions realitzades.
 • Possibilitat de realitzar les reparacions fora de l’horari habitual.

MANTENIMENT INFORMÀTIC

Oferim el nostre servei de reparació d’ordinadors a totes les empreses de Barcelona que sol·liciten exclusivament aquest servei i també a les que contracten qualsevol dels nostres plans de manteniment informàtic.

De tal manera que, és possible sol·licitar aquest servei de Tancra Systems:
– De forma puntual. Cada vegada que una empresa de Barcelona necessita reparar qualsevol dels seus ordinadors o sistemes informàtics.

– Tarifa mensual. Els nostres Plans de manteniment informàtic inclouen la reparació i posada a punt dels ordinadors i sistemes informàtics de l’empresa, entre d’altres múltiples serveis.

Amb el pagament d’una tarifa mensual, en contractar qualsevol dels nostres plans de manteniment informàtic, l’empresa s’assegura la resolució de qualsevol incidència que pugui pertorbar el correcte funcionament del seu equip informàtic i, a més, pot gaudir d’un servei integral que inclou:

 • Consultoria tecnològica.
 • Assistència remota i presencial.
 • Configuració i gestió de xarxes.
 • Monitorització de Sistemes.
 • Administració de Servidors.
 • Auditoria Gratuïta.
 • Còpies de Seguretat Online.
 • I molts altres serveis que pots consultar a la secció.
reparacion ordenadores barcelona

Actualment, oferim tres Plans de Manteniment informàtic: Remot, Standard i Premium. Consulta les característiques dels tres plans en la secció de: Manteniment Informàtic.

GARANTIA PER ESCRIT

El nostre servei de reparació d’ordinadors inclou la Garantia per Escrit de totes les reparacions realitzades.

La nostra Garantia per Escrit assegura la reparació implementada durant tot el període que cobreix aquesta garantia.

La Garantia per Escrit de Tancra Systems preveu 3 mesos de termini per a la reparació d’ordinadors, 2 anys garantia per a tots les peces substituïdes i la recollida i lliurament dels ordinadors gratuïta

REPARACIONS MÉS HABITUALS

Aquestes són algunes de les reparacions que amb més freqüència realitzem en els ordinadors de les empreses que sol·liciten els nostres servei:
reparación ordenadores Barcelona

– Pantalla blava de Windows.
– Publicitat no desitjada en obrir l’ordinador.
– Ordinadors lents.
– Configuració de correu.
– Ordinadors que es reinicien sols.
– Ordinadors que es bloquegen aleatòriament.
– Neteja de virus i malware.
– Soroll excessiu.
– Problemes per accedir a internet.
– Ampliació d’equips.
– Ordinadors que no arrenquen.
– Instal·lació de programes.
– Desconfiguració del sistema operatiu.
– Ordinadors que no imprimeixen.
– Problemes de seguretat.
– Instal·lació de programes.
– Còpia de seguretat.

ALTRES SERVEIS INFORMÀTICS I DE MÀRQUETING DIGITAL

reparacio ordinadors

MANTENIMENT INFORMÀTIC

reparacio ordinadors

REPARACIÓ
ORDINADORS

reparació ordinadors

CORREU
EXCHANGE

reparacio ordinadors a Barcelona

REPARACIÓ PORTÀTILS

reparació ordinadors a Barcelona

TELETREBALL

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 3 Promedio: 3)