Disseny pàgines web

Disseny pàgines web

Disseny pàgines web

 

TANCRA Systems és líder en disseny web, disseny de botigues en línia i màrqueting en línia. El nostre equip de Màrqueting cobrirà totes les seves necessitats.

Crearem un disseny web que reflecteixi les característiques de la teva empresa, ressaltant els teus punts forts i orientat a la venda. Al costat del disseny web incorporarem la facilitat d'ús i destacarem la força de la teva marca.

Dissenyarem per a tu un Pla de Màrqueting online que et ajudés a incrementar les teves vendes i la teva imatge de marca.

-

El teu projecte el desenvolupés un únic interlocutor, el teu consultor, ell com s'encarregués de coordinar els dissenyadors gràfics, creadors de contingut, experts en màrqueting i programadors web per obtenir el millor resultat: la teva fidel imatge de marca reflectida a la teva web.

Prepararem la teva web per a un òptim posicionament en cercadors. També et desenvoluparem la campanya en xarxes socials per potenciar-la.

El teu projecte és únic per a nosaltres, per tant dissenyarem la web específica que ho transmeti i compleixi els teus objectius.

T'ajudarem amb:

Branding de marca
Disseny gràfic
Disseny web
Disseny de botigues online
Comunicació en xarxes socials
Posicionament web – SEO
Campanyes Adwords - SEM

Els nostres més de 10 anys d'experiència són la garantia d'un treball ben fet. Aportem valor al disseny de la teva web, botiga en línia, o portal.