Manteniment informàtic Reparació ordinadors Posicionament Disseny pàgines web Correu Exchange Adwords

  93 604 20 74
  623 399 031

DISSENY PÀGINES WEB


TANCRA Systems és líder en disseny web, disseny de botigues en línia i màrqueting en línia. El nostre equip de Màrqueting cobrirà totes les seves necessitats.


Crearem un disseny web que reflecteixi les característiques de la teva empresa, ressaltant els teus punts forts i orientat a la venda. Al costat del disseny web incorporarem la facilitat d'ús i destacarem la força de la teva marca.


Dissenyarem per a tu un Pla de Màrqueting online que et ajudés a incrementar les teves vendes i la teva imatge de marca.


El teu projecte el desenvolupés un únic interlocutor, el teu consultor, ell com s'encarregués de coordinar els dissenyadors gràfics, creadors de contingut, experts en màrqueting i programadors web per obtenir el millor resultat: la teva fidel imatge de marca reflectida a la teva web.


Prepararem la teva web per a un òptim posicionament en cercadors. També et desenvoluparem la campanya en xarxes socials per potenciar-la.


El teu projecte és únic per a nosaltres, per tant dissenyarem la web específica que ho transmeti i compleixi els teus objectius.


T'ajudarem amb:

  • Branding de marca.
  • Disseny gràfic.
  • Disseny web.
  • Disseny de botigues online.
  • Comunicació en xarxes socials.
  • Posicionament web – SEO.
  • Campanyes Adwords - SEM.


Els nostres més de 10 anys d'experiència són la garantia d'un treball ben fet. Aportem valor al disseny de la teva web, botiga en línia, o portal.

ALTRES SERVEIS INFORMÀTICS I DE MÀRQUETING DIGITAL

REPARACIÓ
ORDINADORS

LLEGIR +

POSICIONAMENT
 

LLEGIR +

DISSENY
PÀGINES WEB

LLEGIR +

CORREU
EXCHANGE

LLEGIR +

ADWORDS
 

LEER +

verifyserptrade