Adwords

Manteniment informàtic barcelona

AdWords

Som una agència AdWords 100% espanyola certificada com Google Partner. Gestionem totes les teves necessitats de publicitat en línia: Google AdWords, Google Shopping, Remarketing, Campanyes a Cerca, Display, estratègies avançades i optimització. Treballem amb l’objectiu de millorar les teves vendes, subscriptors, trucades. Més de 10 anys d’experiència i les referències dels nostres clients ens avalen.

Coneixem els canals de publicitat digital per ajudar-te a triar quin és el més convenient per a tu.

Tant si ja en tens un campanya a Google AdWords en marxa, com si vols iniciar la primera campanya nosaltres podem ajudar-te a guanyar visibilitat, contactes, vendes i assolir els teus objectius.

No només vam crear la teva campanya a AdWords, la gestionem dia a dia per optimitzar els resultats donant-li la màxima rendibilitat al teu inversió. El nostre procés inclou continus test per verificar que les nostres estimacions es compleixen. Configurem, gestionem i optimitzem les teves campanyes de Google AdWords i configurem Google Analytics perquè puguis seguir el resultat.

Podem crear-te landing pages per generar contactes, trucades o donar a conèixer el teu producte principal amb la qual cosa millorem el resultat entre un 25% i un 45%.

Podem configurar Google Shopping per anunciar els teus productes, amb la qual cosa millorés l’eficàcia de la teva botiga en línia. També crear recerques dinàmiques per publicitar un elevat nombre d’articles.

Segmentaremos teva campanya, la combinarem amb Remarketing i obtindrem un resultat més que satisfactori en la visibilitat dels teus productes.

Nosaltres podem dissenyar per a tu els anuncis necessaris per a les campanyes Display.

Més d’un 45% de les cerques es realitzen des d’un mòbil, sigui quin sigui el teu mercat podem crear i reforçar les campanyes en dispositius mòbils per ajudar-te a vendre més.

Els nostres tècnics compten amb el suport de Google per agències, estan certificats en Bing Ads i a Google Analytics i assisteixen regularment a esdeveniments formatius per mantenir el seu nivell de competitivitat en el més alt.

El nostre mètode:

• Celebrarem una reunió on comentarem les campanyes que heu desenvolupat fins ara i els objectius que teniu per al futur. Analitzarem la teva competència, clients i sector. Després decidirem que paraules clau s’ajusten millor a les teves necessitats

• Desenvoluparem un pla de mitjans i estratègia inicial

• Posarem en marxa la campanya creant els comptes i grups d’anuncis

• Farem seguiment i optimització utilitzant els robots que vam dissenyar per a l’anàlisi estadística i seguiment del funcionament de les campanyes per tal d’incrementar les conversions

• En reunions periòdiques comentarem els resultats continguts en l’informe que et farem arribar

Ens diferenciem de les altres agències perquè estem enfocats a resultats, una conversió no serveix de gaire si no es reflecteix en les vendes, per la qual cosa treballem al costat del seu Departament Comercial perquè els resultats de les campanyes de publicitat s’aprecien en un increment de les vendes.

Els nostres contractes no porten cap permanència ni costos ocults, saps des del primer dia que fa pagaràs cada mes.

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 1 Promedio: 4)